Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

iTunes-panik.

Av Emma - 22 maj 2008 23:10

Okej. Något är allvarligt fel. Jag vet inte vad det är, men det är jävligt irriterande. Jag ligger just nu och soreterar musik. Det är jävligt duktigt. Ungeför 400 Beatles-låtar ska in i rätt ordning och sådära. Men fan, tro inte att det är enkelt. iTunes stängs ner efter ungefär varje kvart. Och så fort man ska rätta till ett titelnamn, så stängs det av. Jag vågar knappt skriva att det går att lyssna på musiken, för så fort jag tänker tanken att något med iTunes går bra, så går det åt helvete. Ibland får man bara en demoversion på låtarna. 30 sekunder är max, sen byter det.


Jag tycker inte dethär är roligt. Kan ingen försöka förstå vad det är som är fel på min dator, för jag gör det inte. hjälp...?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Oskar

23 maj 2008 14:45

Alltså.. hate to be an ass. Men. iTunes är inte gjort för PC-datorer. Det enda som kan göra det hela smidigare är om du har öppet så lite program som överhuvudtaget går, eftersom iTunes snor en massa RAM. Eller så köper du bara en Mac.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se