Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

... och så lite tristess.

Av Emma - 22 maj 2008 12:43

Idag är det tredje dagen jag är hemma, och allt har inte varit så förfärligt som det var i tisdags. Efter ett antal timmars sömn och några kartor Ipren och Alvedon så skulle man kunna kalla mig för människa igen. Och det känns jävligt bra. I tisdags kunde jag knappt prata, igår var jag jävligt hes och idag är jag sådär fräsch som bara jag kan vara. Och solen skiner. Och imorrn får jag mitt definitiva schema för sommaren. Livet är ganska bra nu, vänner.


Men, under dehär dagarna då man har varit hemma så har jag hunnit avverka några riktiga maraton  framför tv:n och datorn. Jag har sett hela säsong ett och halva säsong två av Grey's Anatomy. Jag har väl så gott som alltid gillar Greys, men det är ännu bättre att titta på nu, när man fattar precis vad de gör eftersom jag jobbar på samma slags avdelning. Men jag har även hunnit titta på endel andra ganska intressanta repriser på tv. Skilda Världar, t.ex Tänk att det fanns en tid när jag, på allvar, tyckte att Daniel var den snyggaste människan jag sett i hela mitt liv. Jag var förvisso knappt 10 år, och jag hade inte levat så speciellt länge. Men ändå, jag tyckte han va vrålläcker. Och när man ändå pratar Skilda Världar. Jag kan villigt erkänna att jag var en Skilda Världar-sucker. Och Tre Kronor, och Nya Tider, och Rederiet, och Vänner och Fiender, och nästan varenda jävla såpa som gick att titta på. Men appropå Skila Världar, jag kommer verkligen inte ihåg att Tom och Nora har legat med varandra. Jag minns det inte. Det är ju en jättegrej. Hurfan kan man ha glömt en sån grej? Och det konstigaste av allt; Rebecka gick från en mörkhårig Jessica Zandén till en blond Nina Gunke. Det bästa hade väl varit om de hade låtit Rebecka dö efter första säsongen. 


Idag ska jag träna F14. Jag ser fram emot det, för dom är tamigfan både roliga och duktiga. Nu ska jag hitta en hel jävla massa Thin Lizzy till min pappa. Gud vad jag är omtänksam och snäll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se