Direktlänk till inlägg 30 april 2008

jag säger inte emot

Av Emma - 30 april 2008 16:26

Idag har jag jobbat, TRO DET ELLER EJ! Och på  det stället är det gött. Först var det frukostfika, sen läsa Se&Hör, sen käka lunch, sen var det bio och efter det var det eftermiddagsfika. Hajja vilken GO dag. Synd att det inte varit så himla göörfint väder. Då hade det tillåmed vart gött å cykla.


Eftersom jag inte ville se Ice Age på bio, så satt jag utanför biosalongen med all övrig personal. Och pratade om allt. Så sa plötsligt T (som inte är personal) att han hade över 300 filmer hemma, och om jag ville skulle jag mer än gärna få se på allihop med honom. Han fyller 29 iår, så det va ju lugnt. (öh? jag fattade inte vad åldern hade med detdär å göra, men iaf så var det) Då sa jag att det var snällt, men jag kan titta på film hemma. Då undrade han om jag va singel, så det sa jag att jag inte va. Och det kändes förjävla gött å säga det, sådetså! Då skulle jag säga till honom när det va dags att göra slut, för han va intresserad. Jag var den vackraste han någonsin sett. A höll med. Men HAJJA att jag är poppis.


Det finns inte en enda cookie i Skövde Kommun som inte tycker jag är fantastiskt underbar. Sånt är ju bra för egot. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se