Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Ladd

Av Emma - 29 april 2008 14:15

Dethär inlägget skriver jag ENDAST OCH ENKOM av anledningen att det ser så himla dumt ut om man lägger in tre youtubeklipp på raken.


Så nu ska jag berätta om när jag var liten och min mamma behövde energi, eftersom jag var ett väldigt krävande barn. När jag kört runt med mamma överallt, och spelat hundranittio olika spel (för det var det enda jag ville göra när jag va liten) och vunnit i varenda ett, helt utan att fuska, så behövde mamma energi eller kanske en liten paus. Jag var somsagt jävlgit jobbig. Vann jag inte i spelen gick det inte å prata med mig, jag smällde i dörrarna så dom hoppade av gångjärnen, jag skrek och gormade och var egentligen en riktig snorunge. Men jag kunde vara ganska gullig också. När mamma hade blivit sådär jättetrött på mig så la hon sig oftast på soffan, å då fick jag dåligt samvete för att hon inte orkade leka längre. Du kunde jag gå fram till soffan för att först säga förlåt, och så förlät hon mig för att jag va så söt. Sen frågade jag (samtidigt som jag stack fram mitt pekfinger) behöver du ladd? Och om hon behövde det så satte hon sitt pekfinger mot mitt å så sa vi ladd ladd ladd. Tillslut var hon så laddad att vi kunde laga vattenmat och bjuda Elin på det, eller åka rullskridskor, eller spela ytterligare ett spel, eller gå till Linus och Ulle, eller spela fotboll, eller badminton, eller göra snögubbar, eller gå en promenad i på berget, eller plocka blommor eller nåt annat idylliskt man kan göra i Skultorp.


Jag hoppas jag får barn helt utan vinnarskalle, som helst av allt bara vill sitta still och samla frimärken. Får jag en unge som är som jag hoppas jag att det finns en tålmodig pappa. Jag känner att jag är helt  lost på hyperaktiva barn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se