Alla inlägg under mars 2008

Av Emma - 12 mars 2008 16:32

Idag är det onsdagen den 12 mars. Det är värt att ha det i åtanke.


Mm, idag har man fått arbetarförbud. Jag har kollat på film i massor. Control och Across the universe har avverkats. Jag har fått hem Cloverfield och The Great Debaters, och hela första säsongen på Private Practice. Det känns som om jag skulle kunna vara sjuk några fler dagar nu. Men det är jag inte, för jag är FRISK! Så nu ska jag snart träna fotboll, och det ska bli så jävla roligt.


I've liked you for quite a time now, and it seems to last. Here, here's you beer.


Jag röstar på Anders Pålsson


ANNONS
Av Emma - 11 mars 2008 12:29

Jag måste bara berätta, innan ni ska få lyssna på Michael Jackson, Det luktar gurka i Skövde. Det känns ganska fräscht, på nåt sätt.


Jag vet att det inte är rätt video, den rätta kunde man nämligen inte få in här mer än som länk.

ANNONS
Av Emma - 11 mars 2008 12:15

Innan ni dömer mig så ska jag nu berätta at jag INTE på NÅGOT sätt, överhuvudtaget, är rasistisk. Bara så att alla vet det. Rika är inte mer värda en fattiga, mörkhyade är inte mindra värda än vita. MEN...


I den väldiga facebook-världen finns det en grupp som heter "THERES NO DIFFERENCE BETWEEN WHITE AND BLACK PEOPLES!!!" (exakt så heter den. stora bokstäver, peoples istället för people och tre utropstecken.) Ett jättefint initiativ an nån som antagligen är 15 år och tycker att det inte ska vara nån skillnad på hur man blir behandlad, beroende på vilken färg man har på sina fötter.  Men förfan! Hur fel är det inte? Det är väl en jävla difference på att vara black och att vara white. Ta bara ett sånt enkelt exempel som färgen. Nej, döp om gruppen.Dessutom. I världens näst sämsta land, Zimbabwe, var det för två år sen möjligt för en företagare att sms:a lönerna till de anställdas konton, samt att de fick ett lönebesked via sms. Hur kommer det sig att det idag, två år senare, inte är möjligt i Sverige, världens sjätte bästa land att bo i?

Av Emma - 10 mars 2008 12:01

Jag och min vän Tina har haft en fruktansvärd diskussion över msn idag. Jag ska delge er några fruktansvärda rader.


emma. säger:

häromdan hade vi en från tidaholmsanstaleten på iva. fan va läskigt såndär är.

emma. säger:

då är man inte stor och stark

Tina säger:

det är ofta vi har två poliser och tre vakter på förl för det är nån som sitter inlåst som ska föda barn

Tina säger:

det är ruskigt

emma. säger:

USCH! det är faktikst ruskigt. liksom, inlåst! vad ger man barnet för chans?

Tina säger:

typ 0%

emma. säger:

fyfan

Tina säger:

vi har många som har stått och dratt ( bokstavligen) i barnet. polisen/socialen i ena änden och familjen i andra det är hemkt

emma. säger:

är det verkligen så gött å knulla, så man skiter i vad man ger avkomman för chans i livet?

Tina säger:

ja många använder barn som preventivmedel.

emma. säger:

det är förjävligt

Tina säger:

mmm speciellt när det finns sånna som inte kan få barn.Snälla RARA människor. Från och med nu börjar vi tänka lite. Såhär kan vi inte ha det i världen. Från och med nu så skaffar man bara barn om man är beredd att ge hela sitt liv åt någon annan. Ge upp en så stor del av sig själv så att det itne finns något kvar. Jag tycker det är förjävligt.

Hur kan jag rädda världen?

Av Emma - 9 mars 2008 13:30

Jag bjuder er Sebastien Tellier  med låten Divine.

Om inte dethär bidraget vinner Eurovision iår, så tänker jag personligen bojkotta hela skiten tills det lägger ner självmant.


Det kan inte bli annat än bra när Daft Punk har producerat.


Av Emma - 9 mars 2008 12:31

but i got to go.


vråååååååååh! Jobba. IDAG. Fan, när ska man få börja vara lite ledig så att det känns? Jag längtar efter ett hederligt gamalt lov, som man hade på lågstadiet. Tillochmed höstlovet, som bara varade i en vecka, kändes långt. Numera flyger ju allt vad tid heter bara iväg, det är den NIONDE MARS idag. För fem veckor sen kom jag hem från Åre/Halmstad.  MEN HAJJA! fem veckor, det är en niondels graviditet. Säg inte emot nu, för jag kan detdär med matematik! 40 veckor/5 veckor är 1/9 efterom 9*5=40.


Igår bestämde jag mig. Jag har valt ut ett par glasögon. Skrällfärg? Nej.


Igår hände det inte ett skit mer än örebrofärd och glasögonsspik. Jag läste ut en bok. Idag ska jag läsa en annan. Idag ska jag gå på de tunga grejerna. Brott och Straff av Dostojevskij. Jag ser fram emot det. Kultur är en kul tur i livet. Jag har nån slags fånig dröm om att jag nångång ska ha en egen bokklubb och sitta i en oversized fåtölj och zippa rödvin och läsa. Tjocka, historiska biografier med lite spänning. Eller så ska jag väl läsa Jojjes bok, för gör jag inte det så blir jag väl lynchad. Men jag drömmer om en bokklubb, och det kan vara dagens sanning.

Av Emma - 8 mars 2008 17:43

Ja. Ikväll, det är DÅ det händer, liksom.Men först en episod ur tre fjärdedelar av familjen Liljas roliga Örebrobesök. Vi bestämde oss för att slå på stort. Jajävlar, det skulle vi göra. Vi skulle käka mat på Max. Det är exotiskt, för det finns inte i Skövde. In på Max kommer nåt slags ungdomsgäng. Nyfikna och ganska störda som alla i tha family är så slutar vi vräka i oss Maxmålet och tittar istället upp med ögon stora som ja... månen?
Mamma (viskar): Såg ni? Levande reklam för Musik i väst.
Pappa: Maggie. Det var en såndär mp3-spelare.
Mamma: Ja, det var ju det jag menade!
Emma: Det var en sjuk jävla tur att det inte var musik i sydväst. Det hade varit ganska fult.
Pappa: Eller musik i norr.
Mamma: Det va inte roligt, Arne. Musik i ost, däremot, det är kul. (håller hamburgaren mot örat)
Pappa: Det är till för folk med kraftig pipa.
Emma: ...eller så blir det fruktansvärt pipigt?
Mamma: Näe, grabbar. Musik i väst var det. Jag är säker på det.


Situationskomik är så tråkigt att återberätta. Men jag lovar. Det var ganska kul. Eller, vi grät av skratt alla tre. Inne på Max står det en skylt till lekplatsen. "Lekplatsen är endast till för barn 7-11 år, eller i målsmans sällskap" Det var också roligt. För egentlgien säger det ingenting.Jag blev ett par golfskor, 15 rosa bröstcancer-golfbollar, en kudde, tre örngott, 24 doftljus, ett madrassskydd och ett bäddset rikare. Och så fick jag ju träffa min gamla moster, såklart! Eller, ja. Mammas moster. Gussie. Hon är den sötaste, bästa och roligaste jag känner. Vi är bästisar och hon är 91 bast. Det kommer bli tomt utan henne, när den dagen kommer...

Av Emma - 8 mars 2008 09:16

Nu åker jag till Örebro. Det är inte alls så roligt som det låter.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se