Alla inlägg under mars 2008

Av Emma - 16 mars 2008 10:56

under dina ögonlock.


Klockan två ska jag spela fotboll. Och mer än så behöver man inte säga. Jag är som vanligt helt sjukt nervös. Det är så konstigt detdär, för det spelar ingen roll hur många gånger jag har tagit på mig den gulsvarta, jag skulle kunna bajsa på mig varenda gång. Nervositet is the shit. Man ska aldrig göra det till en vana att spela fotboll. Det är ett privilegium varje gång.

ANNONS
Av Emma - 14 mars 2008 18:49

Malin Lilja. Var inte dethär den bästa kvällen på hela, HELA sommaren? 


Måndagskväll i Lidköping? Är det inte det hela sommaren går ut på? Måndagar i Lidköping? 

ANNONS
Av Emma - 14 mars 2008 18:38

Det finns så mycket som man vill ha här i livet. Och saker som man längtar tillbaka till.


Om jag fick bestämma skulle jag vilja ha tillbaka 2006. Fyfarao. Man kan bara hoppas att det kommer MÅNGA år i livet som flyter på så fint som 2006 gjorde. Eller, det va inte året som var bra. Det var håret, och solbärnnan, som gjorde året.


Så här får ni en bild. Jag saknar det. Mitt hår. Min solbränna. Från äkta sol, inget solariefejk. Den 16 juni. Jajävlar. Dagen då hela livet fick en mening.  

Av Emma - 13 mars 2008 23:48

Fyfan va potatisbullar med lingonsylt är min favoriträtt. Det är så jävla mycket godare än min förra favoriträtt, dubbelnougat. På en god tredjeplats kommer kebabtallriken från Kärlekens pizzeria. Med vitlökssåsen bredvid, såklart.


Och det bästa att dricka är mjölk. Och när man går ut på krogen så kan man dricka mjölkdrinkar. Eller öl, eller vin. Eller sprit. Om man har ätit potatisbullar så dricker man mjölk. Har man ätit kebabtallriken från Kärleken, ja... då klarar magen vad som helst.Av Emma - 13 mars 2008 13:46


Den dagen någon säger orden "Lilly, I love you" till mig. Då kommer jag smälta, och replikera med the favourite quote "Talk to me about lillies, I'm a sucker for lillies." Det är nåt med dedär Liljorna, ändå.Stick to you - Billie the Vision and the dancers.

Av Emma - 12 mars 2008 22:39

Jag blir så rädd för mig själv, ibland.


Tänk om det är precis sån man ska vara? Tänk omd et är mig det är fel på? Att jag bryr mig för lite, skiter lite i allt och inte bryr mig om att vara perfekt. Jag har tillochmed fått skitmånga finnar, och inte ens dom orkar jag sminka över. Mitt äckel. Jag måste ju bry mig, det fattar väl vem som helst. Just nu kom jag på migsjälv med att rätta stavfel i inlägget. Sätta stor bokstav efter punkt. NEJ, nu är jag på tok för seriös för mitt eget bästa.


Jag är din gås i hönsgården. Det är här som inte ett skit av kacklet fastnar utan bara rinner av. Jag har sagt det förut (typ i Åre, hos killarna) men fyhelvete vad tjejer är jobbiga. Jag liksom avundas de som kan umgås med oss. jag klarar inte av det i för stora doser. Jag är nog inte homosexuell. Eller, det har jag aldrig trott, men nu är det väl bevisat.


Jag kommer ihåg när vi var i Landskrona. När jag och Bea gick på stranden. Det var på den tiden livet var som allra värst. Allt var så jälva krånglit när man va 15. Ja, tänk! Fyfan, jag hade inte ens legat med nån och ändå var livet jobbigt. Sen blev man väl van vid att det aldrig blir som man tänkt sig, och fyjävlar va gött det är att veta att det är så det är. Jag kan inte bestämma över nån. För alla gör som dom vill, och ibland vet man inte vad man vill. Då gör man bara som sina polare. Livet är så himla lätt när man inte kan förutse precis allt. Jag rekomenderar alla att prova.Av Emma - 12 mars 2008 22:17

jamen TACK, Julia. Jag som fullkomligt älskar Linda Bengtzing och schlager. Nu har man sprungit runt i en timma och fyrtiofem minuter och sjungit Linda Bengtzing, samtidigt som man behållit koncentrationen. Faktikst varit bättre än på länge. Hur svårt kan det va är det nya Hakuna Matata. Precis som brunt är det nya svart.


Ett litet tillägg: Jag tycker INTE att det är coolt att vara kärring när man är 20 bast i runda slängar. Hur mycket klagan och åsikter kan det finnas i en enda människa? Fan, det räcker till och blir över för hela Sveriges befolkning.


Det är inte farligt att släppa sargen och komma in i matchen. Det är inte farligt att låta nån annan styra, samtidgt som man själv glider med. Däremot är det farligt att alltid visa sig på sin allra syrligaste sida. Helt utan humor och insikt. Jag ogillar vissa egenskaper. Stop the whineing, kompis. Såntdär gör tillochmed mig lite lack. Dags att inse att inte nån är perfekt; inte ens du. HÖR OCH HÄPNA.Fyfan va trött man blir i öronen, ibland.

Av Emma - 12 mars 2008 16:47

Pop, pop POP!


Klart som fan ni ska lyssna lite på tapetklister med Jumper. Man kan inte bli ledsen av sånhär musik.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se