Alla inlägg under mars 2008

Av Emma - 20 mars 2008 17:58

fyfan. jag dör.


Jag är trött och jag har ont i munnen. Jag har mensvärk och är jävligt tjurig. Vissa sjuksköterskor är dumma i huvudet.


kan det inte bara vara vår snart? Dethär snö-bakslaget har totalförstört glädjen i att gå upp. Men i morse var jag tacksam för ljusa mornar. jag kände mig riktigt upplyft av att det va ljust redan tio i sex. Men det försvann ju såklart.


Jag är fast i nån jävla bajsdimma. Kan nån ta mig tusen dagar härifrån?

ANNONS
Av Emma - 19 mars 2008 21:31

idag är det onsdag, och jag är fan inte ett dugg bättre. Glöm allt vad jag skrev förra onsdagen. Jag är en kärring jag med, och det är fan inte ballt.


Jag har bakat kladdkaka idag. Jag rekomenderar alla att ha i lite cocos. Det är en trevlig smakupplevels i den lilla munnen. Om man nu gillar cocos. Gör man inte det, så är det bara dumt.


På fredag ska jag spela match. Men haja, samling kvart i nio. Jag kommer ju tillhöra en av de pigga. Det är ju sovmorgon!  


ANNONS
Av Emma - 18 mars 2008 22:50

nu när jag har varit så jävla duktig och diskat tror ni jag vill skita ner allt mitt porslin och alla mina finfina glas, då? Men KLARTSOMFAN att jag inte vill. så här sitter jag. hungrig som ett jävla as.jag orkar inte bry mig om stora bokstäver. det värker i magen.

Av Emma - 18 mars 2008 20:39

För att liksom alla ska fatta hur jävla nöjd jag är med dagen så kan jag börja med att berätta att jag har diskat. Den eviga följetången. När diskar Emma som bäst? Jag har nu svaret, vänner. Nu ska ni få höra (eller...läsa) När jag slutar jobbet och vet att jag är ledig i en dag, då har jag ingen lust att ha en massa saker att göra på min enda lediga dag. Då sätter jag mig på bussen, fast besluten om att "ingenting kan gå fel. IDAG ska jag ta tag i mount diskerest". Och då blir det så. Men det gäller att göra det på mitt sätt. Jag måste VÄGRA gå in i det enda rummet jag har förutom köket. För i det rummet finns ALLA (liksom, alla alla ALLA, ALLA) frestelser. (mäh ÅH! Kanske inte Jansons frestelse, men allt annat) Garderobsstäd, tv-tittande, musiklyssnande, risk för överkonsumtion av datorn, filmer, vattna blommorna, sova på soffan eller i sängen, göra av med de två kronorna som Gustaf lämande på sängbordet, städa i bokyllorna, läsa, titta på min enda tavla, håla papper och sätta in i hushållspärmen. Jamen ni hajar. ALLT som inte har med disk att göra. Levnadsrummet är totalförbjudet. Sen förbjuder jag mig att kissa, för om man är kissenödig så diskar man fortare. Tror jag. Sen börjar jag. Och eftersom jag inte har miljötänk för fem öre, så diskar jag under rinnande vatten. Jag pallar inte att diska den sista gaffeln i asskitigt vatten. Nänä, rinnande vatten så fingrarna skrumpnar. Sen, rätt var det är, så sjunger jag Follow me med Uncle Cracker, av den enkla anledningen att det är den enda låt jag kan precis hela texten till utan att tänka. Och VIPS, så har man diskat, torkat och ställt in all disk. Sen har man torkat diskbänken med Vim (jag vet att det heter Jif, men jag vägrar säga så) fyllt på i pastaburken, couscousflaskan och funderat ut vad man ska käka till kvällsmat. Omelette.


För att sedan berätta vidare om min fantastiska dag, så har jag idag fått ett telefonnummer. Liksom inte som i att jag har skaffat hemtelefon (för det har jag REDAN, och jag har inte skaffat nytt mobilnummer) utan som i att jag har fått en post-it-lapp med ett telefonnummer på. En patients telefonnummer. Ja Aa, ska man vara stolt? Jag är kluven, men en sak är säker, jag tänker inte höra av mig.


Och för att tillsist ge dagen lite extra krydda så har jag idag tittat på Amelie från Montmartre. Men ååh, HAJA vilken bra film! Jag kan inte göra mer än att tacka för tipset. För jag tror att jag är Amelie. Jag tror det på riktigt. Den filmen handlar egentligen om mig. Bara så att alla vet det.


Idag har jag även sett två utmärkta exemplar av gubbsnasar. Fan va glad jag är att inte alla skrumpnar.

Av Emma - 16 mars 2008 23:06

Sista svepet innan läggdags. Och jag hittar bilder att titta på. Men vad är  det jag ser? NÄRFAN FICK McDonald's BLÅA BRICKOR?!


är det nån som är i chock så är det jag. Dagens huvudbry.

Av Emma - 16 mars 2008 19:49

Och snart börjar jag kalla migsjälv snille.


Man behöver inte krångla till det. Ibland räcker det med att starta om datorn tillräckligt många gånger.Jag är så himla hungrig. Men om jag äter måste jag diska. & jag är inte den som älskar att diska. Jag måste ta tag i detdär berget. Jag liksom bara MÅSTE. Men inte idag. det får bli imorrn. Kanske...

Av Emma - 16 mars 2008 17:53

kan nån göra så mitt msn fungerar?

Av Emma - 16 mars 2008 17:26

Idag blev jag så glad när jag kom på att Cissi skulle hämta mig. Jag trodde jag skulle gå ända till Södermalm, och det är ju fan skitlångt. Men jag fick åka bil. Fin, blå, söt liten bil. Det sa jag till Cissi. "Din bil är så Cissig" Sen råkade jag titta åt höger. Då skrek jag till Cissi "CISSI, där är GUSTAF." Det är så jälva uppenbart att man har varit ute på lördagen om man ser nån gå från pizzerian med en sisådär 5 pizzakartonger. Gör man det halv ett är det ju ännu mer uppenbart att det är frukostpizzan. Jag är festsugen, tillika avundsjuk på bakispizzan. Benidorm har dessuot goda pizzor.


När vi skulle åka hem så såg jag fram emot den fina, söta och blåa bilen. Då hade den blivit bortbytt. Jag fick åka vit, stor jävla skåpbil. Men den tog oss framåt. Det är huvudsaken. Jag är solbränd i ansiktet. Jag har ont i ljumsken, och vi spelade faktiskt ganska bra. En HIMLA bra dag.Nu måste jag bara ta tag i Kebenikaises lillebror, diskberget. Jag varken vill eller orkar. Om bara dendär diskandan kunde falla på...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se