Alla inlägg under mars 2008

Av Emma - 28 mars 2008 15:30

Först vaknade jag av att en glocalnet-fjant ringde. "Vi ser att du inte ringer så mycket från din hemtelefon" MEN VA? Är det sant, har dom kollat upp det? My ass. Jag har ju fan ingen å ringa till. Men folk ringer hit. Om du nu ändå har en tlefon, varför ringer du inte på den? Vi kan sänka dina kostnader med JÄTTEJÄTTE mycket. As if I care, jag använder den somsagt jävligt sporadiskt.


Sen gick jag till stan, jag skulle möta Fia. Trofan att halva sulan på skon lossnade när jag var nästan ända framme i stan. Men det sket jag i. Va dutig jag var som gick på stan och garvade åt min trasiga stövel i tre timmar istället för att köpa en ny stövel. Ekonomisk insikt. Alltså. Den gick av. Tårna gick igenom. jag har alltså gått halvt om halvt i strumplästen idag. Jag har ändå inte slängt stövlarna. Jag hoppas på skomakren.


Nu fredagspeppar jag. Jag ska ju förfan spela hemmamatch på den riktiga hemmaplanen idag. Orkanvallen. Den är känd för att det alltid är lä där.
Fan va ni är lättlurade. Det är ju orkan det är, såklart.

ANNONS
Av Emma - 28 mars 2008 11:21

Och är grym på att hitta i youtube-jungeln.

VARSÅGODA.

ANNONS
Av Emma - 28 mars 2008 11:00

FYFAN va jag är indie idag.


Och bara för det ska ni få lite härlig fredagspepp.

Av Emma - 27 mars 2008 22:10

Varför fastnar vissa fraser?


Varför gillar jag textraden I wanna wrap you in rubber från Aerosmiths låt Pink? Varför ekar orden "Du borde inte generalisera, Emma. Det passar inte din image. ALLS" i min hjärna? Och som jag sa i föregående inlägg.


Varför ska man bry sig om att försöka laga något som inte ens är trasigt?


Näe, från och med nu blir det mer spontanitet och mindre strump-problematik. OKEJ. En strumpa av varje sort, spelar det nån roll om dom inte har en partner? Man kanske ska våga köra en dag där man bara tar två strumpor, skitsamma om de inte har samma färg eller mönster. Samma modell måste det vara iaf. Man kan inte ha en tunn och en tub. Det går ju bara inte


Förövrigt. Det råder Håkanfeber i mitt hem. Jag är inne i ett musikalist flow av färdigskriven musik. GUD vad jag älskar Håkan. Nästa vecka är det väl annorlunda.

Av Emma - 27 mars 2008 18:25

Du kan inte laga det som inte är trasigt.

Av Emma - 27 mars 2008 17:59

Idag är jag ganska motsägelsefull, måste jag säga. Hämtade ut ytterligare en bikini på posten idag. Det var den andra för iår, undrar hur många det blir? Ja, men om man köper typ hunda bikinis per år, då borde man ju vara ganska mån om att se bra ut i dom också. Men det är inte jag. Så nu sitter jag här i soffan med bikini på, käkandes kladdkaka. Är det inte ganska sjukt? Om jag ska fortsätta att vara så huslig och baka, men inte få fikasällskap så kommer jag rulla fram. Jag gör nästan vad som helst för att slippa käka ensam.


Inatt sov jag fyra timmar, och jag var inte ens trött när jag vaknade. Och det bästa av allt. Jag har varit pigg hela dagen. 4 timmars sömn är den rätta melodin.


Jag välkomnar Erkan Zenging: the man, the myth, the machine till bloggvärlden.

Av Emma - 26 mars 2008 23:45

Mina föräldrar är jämställda. Det är dom. De har rätt varannan gång. Eller, de har rätt varannan gång i viktiga frågor. Det är bara det att mamma har tagit ut alla sina dagar då hon har rätt först. Snart pappa, snart är det din tur att bestämma!Idag har jag kommit på att det är onödigt med såndär doftspray på toa. Liksom, om jag går ut någonstans ifrån och det liksom bara vräker ut typ hallondoft från toaletten så fattar ju folk att jag har bajsat. Är det då inte lite onödigt att ösa en massa kemikaler på det.  Tillslut lägger sig ju hallondoften och bajslukten kommer ifatt. Lika bra att låta det lukta bajs. Det är iaf naturligt och miljövänligt. Precis som det är att ha sex med lampan släkt. Kom ihåg det. Ska man ligga, så gör det miljövänligt. Kondomer kommer från gummiträd, så det är ganska miljövänligt det med. Om man nu använder kondom. Jag hoppas folk är bra på det, för det är inte jag...

Av Emma - 26 mars 2008 20:24

Idag har jag gjort nåt stort. Idag IGEN. Jag har gått genom Boloungerskogen. Själv. I mörker.


Det hände inget. Vilket va jävligt bra.


Sen kan jag rekomendera dethär, också. Himla fint och bra.

http://www.myspace.com/joelalme

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se