Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Det va galet.

Av Emma - 30 mars 2008 10:51

För det första. JAG är imponerad över att det finns en till i denhär stan som har samma musiksmak som jag. Daniel Ljung, fan va bra vi är.


SEN. Igår skulle jag ju inte göra nåt annat än å ligga hemma i soffan och mögla. Så blev det inte riktigt. Inte på långa vägar blev det så. Idag har jag så jävla ont i röven. Först trodde jag att det berodde på att jag spelat fotboll. Men nu vet jag, jag gjorde ju en såndär dum Björn Gustafsson-grej när jag skulle ta på mig skorna. Gör aldrig det. Efter det hamnade jag tydligen hemma hos Mattias. Med bästa sällskapet. Fan va kul vi har det, när vi väl bestämmer oss för att ha skittråkigt. Sen blev det inte så mycket Bogrens, det blev mest leta efter alla andra, och så toppar vi det med lite må illa eftersom jag blev skallad av nåt jävla kräk i garderobskön. Till sist så tappade jag bort min telefon. Men fan va kul vi hade det. Bartendern tog mitt nummer och skulle ringa min telefon. Man blir ju glad, alltså. Inget hände. Telefonen var borta. Då gick vi och köpte baguette, såklart.


GUD va baguetter är goda när man är onykter. Vart tog min vägen? Jag käkade två tuggor.


Sen gick vi hem till mig allihopa. Mattias och Daniel och Martin och Pärlan å jag. Mattias hade med sig sin akustiska gitarr. Mer behöver väl inte sägas.

Halv sju gick dom hem, och nu har jag jättejätteont i huvudet. Jag dricker baljor från badkaret. Och min rumpa, den är ju inte snygg alltså...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se