Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

men GUD vad jag skriver.

Av Emma - 28 mars 2008 16:24

Det finns ingen ände på orden idag. Man kanske skulle gå ut ikväll, jag verkar ju kunna prata hur mycket som helst idag. Men just nu vill jag bara prata Doktor Kosmos och Min pojke går på stan.Jag gillar videor där man på ett bildligt sätt förstår texten. Varför?
Jo, för att hela låten blir så mycket bättre om man fattar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

papa bouba

28 mars 2008 19:54

Du har en nästan oantastlig musiksmak vännen min! Kul att nån annan uppskattar Joel Alme och John Holm. Ha det riktigt gott så ses vi snart hoppas jag!!! Puss

 
Ingen bild

jag

29 mars 2008 14:26

Du, Papa. Jag tror att vi ses redan på fredag. Gör vi inte det?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se