Alla inlägg under februari 2008

Av Emma - 23 februari 2008 13:50

Aaah, bara för att jag var tvungen att testa, så skaffade jag mig en såndär fjantig application på Facebook. When will you get married?, hette den.


Jag är tjej och har väl planerat hela bröllopet jag i mina fantasier ska ha. Jag har även insett att detdär med bröllop händer när det händer, om det händer. Jag är ju inte den som går och gifter mig med en hund, som det finns galna människor som gör. Anyhow. Enligt dendär skitfjantiga Facebook-applikationen så ska jag gifta mig om 4 år och 3 månader.

Hjärtligt välkomna nångång i maj 2012!

Om det finns nån som får samma reultat så kan man ju höra av sig. Det lär ju vara tämligen omöjlig att äkta någon som får resultatet 5 år och och 8 månader.

ANNONS
Av Emma - 22 februari 2008 22:34

Det behöver inte sägas mer än så. Puttenuttigt är ordet.Här går man, och har räddat liv hela dagen. Idag har jag gjort så jävla många viktiga grejer så hälften kunde vart nog. Å så kommer man hem. Här är allt mitt fel. Det är mitt fel att det ser ut som fan. Det är mitt fel att kläderna jag hade i Åre FORTDFARANDE ligger i en jävla resväska (dom är tvättade, älsklingar. SÅ äcklig är jag inte). Imorrn ska jag väl ta tag i allt. Hela livet. Men det känns så jävla orättvist. Här går man och räddar liv, men man har fan inte ens ett eget. 


Surkärring 2.0 Jag känner mig inte i mitt esse.
Inte ens denhär skitlåten gör mig på gott humör. Jag skiter i tio-i-bott-listan. Idag/ikväll/i natt ska jag tjura.

ANNONS
Av Emma - 21 februari 2008 22:36

Insikter.


Folk måste helt enkelt sluta tro att jag är upp över öronen kär i Oskar. Folk måste sluta tro att jag är det över huvud taget. FÖR... 

Det är jag inte, och därmed basta.

Av Emma - 21 februari 2008 21:41

Igår när jag var på jobbet fick jag köra sängar. Inte så jätteglamouröst, men det är sånt som tillhör vardagen. När man har lämnat sängen, med tillhörande patient, till hemavdelningen får man inte längre åka sänghiss. Då måste man ta personhissarna. Igår var jag på avdelning 42 på röda gatan på KSS (vilket är sjukhuset i skövde). Avdelningen ligger MITTEMOT BB. Kan ni haja? Självklart fick ju jag åka personhissen ner med en nyfödd liten parvel som hette Axel (med tillhörande föräldrar som va mäkta stolta över underverket). Jag blev ju kär, alltså. K-Ä-R! Och alla som känner mig och min sensitiva sida hajar ju med en gång vad som hände när jag gick ut ur hissen samtidigt som de nyblivna förldrarna. KLARTSOMFAN det kom en och annan tår. Jag blir ju så rörd när en ny liten parvel kommit till jorden. Det är så fint. Så naturligt och så underbart på ett sätt som inte riktigt går att förklara. Jag känner mig bara så upprymd och lycklig.


I morse pratade jag med Johanna. Big plans på G. Jag blev så himla stolt över henne så jag började lipa. Såklart. Gurkan, jag kommer alltidALLTID berätta för dig att det är sunt att bråka med nån man älskar. Lite bråk har ju ingen dött av, och det som inte dödar det härdar ju. I'm the one to talk you right when you know ou are left. Som vi alltid brukar säga. HAHA, tror ni ja! Vi byter SÅKLART ut left mot wrong.


Sen va helt plötsligt Karin på jobbet med barn. NEJMEN! WOW, jag blev ju såklart sådär rörd som bara jag kan bli. Karin har 5 barn sen innan, men det är iaf lika fint varje gång. Sen kommer jag på, hon har ju förfan gjort varenda unge själv! Burit på och fött fram. Detta är sjätte gången för Kakan. Då blev jag ännu mer rörd. Hon älskar 6 ungar lika mycket. Och den sista är inte ens född än. Det är så fint, så tillochmed nu när jag skriver så känner jag hur tårarna tränger fram.

Erkännande:
Emma, the machomacho muchacha, sitter här och är rörd över bebisar och framtidsplaner. Så rörd att hon tillochmed bromsar sig själv och säger
"Nädu, gumman. Du kanske ska ha nån att hålla i när det blåser först." 

Hjärtan kommer aldrig att vara praktiska förrän de görs okrossbara.

Av Emma - 20 februari 2008 22:43

Hur sen är jag med att ha sett denhär videon?

Av Emma - 20 februari 2008 20:12

Ja, nu när man kollar på Klass 9A på svtplay så blir man ju vrålsugen.


Fast, jag erkänner... Jag ju fortfarande lite sugen på sjuksköterska. Suget blir inte mindre av att man är på sjukhuset dagligen.


Enough. Kort och Koncist.

Av Emma - 19 februari 2008 14:01

Cardigans, vänner. Lite Cardigans såhär innan jobbet.Well, this is an invitation, it's not a threat.

If you want communication. That´s what you get.

I'm talking and talking, but I don't know how to connect.

And I hold the record for being patient. With your kind of hesitation.

I need you, you want me. But I don't know how to connect,

So I disconnect.

Av Emma - 19 februari 2008 11:41

Alltså. Dethär med att jag inte är polare med mitt tangentbord. Jag vet inte hur många av er som råkat ut för min ytterst begränsade fingerdyslexi, men själv tycker jag det är fruktansvärt irriterande. Idag skulle jag liksom förklara att jag känner mig ledig. Jamen, KLARTSOMFAN jag kände mig eldig, liksom. 
Eldig, Pensionerad - Ledig, Passionerad?


I min värld är det ju iaf en jävla skillnad.OCH... "Det är vårkänslor på G, men jag lovar dig att det kommer en ordentlig snösväng innan vi kan ropa tjenahejtodelooooo." För att citera min vän Niklas.
Jag hoppas innerligt att han har fel, den gode mannen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se