Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

GANSKA sjuk värld.

Av Emma - 29 februari 2008 11:11

I skrivande stund är klockan 11.11 Om du, liksom jag, är jävligt fjantig så vet du ju vad det betyder. När alla siffrorna på digitaluret visar samma och man ser det, så tänker någon på en. NOG.


Men ja. Åter till rubriken, att världen är sjuk. För nån vecka sen (eller om det var några dagar sen?) så var det en liten flicka i Indien som hade tvingats gifta sig med en hund, för att hon hade blivit utsatt för nån slags förbannelse. Stackars flicka och stackars hund. Och apropå djur. Pete Doherty har drogat sin katt. Katten räddades av vetrinärer och av blodprov såg man tydliga spår av kokain i blodet. Det är ganska sunkigt. Det kan ju ha vart så att det låg lite koks på golvet och den nyfödda kattungen råkade slicka lite på det. DÅ är det ännu sunkigare. Städar inte Pete Doherty? Men liksom, det finns många saker som är sjuka i världen. DETHÄR är ju tamigfan inte klokt nånstans, – Jag kände ett stort lugn då jag närmade mig damcyklarna och luktade på handtagen, säger han i förhör.


Och från och med idag ska jag sluta berätta för folk vad jag har för planer med livet. Det är okej att inte kunna bestämma sig. Ett är ju åtminstone säkert; flyttar jag inte tillbaka kommer Jojje personligen att leja en maffiasnubbe från Fyllinge att hugga huvudet av mig (eller hota mig med knallpulverpickadoll). Men några planer för livet, det har jag inte längre. Jag talar inte förän Tibet är fritt. Jag ska fånga dagen, leva i nuet och tänka på migsjälv. Eller som man säger i Ungern;
Svinet drömmer om ekollon, gåsen om majs.


Justdet. Allergimedicin i februari. Nu börjar säsongen.
 - Lucky me.


Personligen tycker jag inte synd om katten, ej heller om cykelsadlarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se