Alla inlägg under januari 2008

Av Emma - 15 januari 2008 18:48

Nu vill jag passa på att tacka den riktiga Johannes för diagnosen. Jag visste innerst inne att du var den enda som skulle kunna sätta en egentligen diagnos på mig. Kan ju bero på att din mamma är hjärnskrynklare och jag är ett lätt fall, men ÄNDÅ! Jag är nog den lyckligaste i hela världen. Vet ni vad det är jag lider av? Självförtroendeschizofreni.


Fast det är ju också en sanning med viss modifikation. Detdär med att han ville gifta sig med mig, det var väl kanske lite och ta i. Men vissa dagar känner man sig bara olsagbar. Nivet, domdär dagarna när man faktikst vill gå upp och titta sig i spegeln, hoppa hoppsasteg till jobbet och sen sjunga lustiga visor med finurligt skriven lyrik. Dom är fan inte många, men dom finns ju, dedär lustiga dagarna. Dessutom, att tillägga, angående mina fina msn-annonser. Johannes Jönsson, detta är ett tips enbart till dig. Dock ett ganska publikt tips. Om det står bra saker, så har det hänt nåt bra. Om det mest står melankolisk skit, då är jag som vanligt.



Här ska det inte finnas några hemligheter. Jag har fan ALDRIG någonsin gillat Zlatan. Men vem kan motstå honom numera? Synd att dendära Helena ska vara så förbaskat kändiskåt och limma påhonom bara för att han är bra på att joxa med trasan. Hon är ju fan 10 år äldre. Det vore bättre med mig, Zlatan. På oss skiljer det bannemig bara 6 år. Jag har fina fotbollsgener också. Tänk på det du.

Av Emma - 12 januari 2008 20:54

Åh, nu är dom äntligen fyra. En skara på 4 tvättäkta män.


Jag har nån slags förkärlek till Jerka i Stockholm Boogie, också. Men han räknas inte, eftersom han är en roll i en film. ÅH vad jag önskar att  det inte var så. TÄNK om han ändå kunde vara en människa i det riktiga livet. Det är sånt som skapar ångest, när man liksom lever i nån slags fiktion-värld.


Tänker annat, vanligt folk också på "Undra hur många som skulle vilja ligga med mig om jag blev en riktig vrålkändis?" Det tänker iaf jag på. Fler gånger om dagen än vad man kan räkna till egentligen. Jag måste vara en gnutta sjuk, men jag gillar't. Jag tänker minst lika mycket på hur många som skulle vilja utrota  mig från denna jorderund förgott. Sånt väljer jag att inte bry mig om. Det finns alltid folk man inte skulle komma överens med.


Och Daniel på Sängavdelningen på IKEA i Jkpg är en riktig klippa. TACK för all hjälp.. (som om han skulle läsa dethär) Jag vet att du ville gifta dig med mig. Det kändes.


Anders, Björn, Ingvar OCH Johannes. Ni är en bra.

 - Man kan inte låta bli att vara avundsjuk på mig som lyckas vara knallkär i alla fyra samtidigt.

Av Emma - 10 januari 2008 22:31

Jag är ett stycke lyckokött, mina vänner. Idag har så mycket i mitt liv kommit på plats. Speciellt helgerna framöver. OH, va lycklig jag är.


Fredag - fotboll. På lördag bär det iväg till paradiset, och på söndag är det slappisdag i nyiköpta soffan. Lyckokött. JA! jag säger ju det. men TRO INTE att det är slut där. Nejnej, det finns många paradis på jorden. Nästa lördag är det nästa paradis som gäller. Att man kan vara såhär lycklig. Det är ju sjukt. SEN är det inte många dagar kvar till nåt slags tredje paradis. Det kommer nog mest bli nåt slags fylleinferno blandat med goa pister och underbart folk. Anyhow, jag är lycklig över att få vara en del av vad det nu månne bli. Hit eller shit. För mig är det iaf paradis att bara få vara där.


Nu är det väl dags att gå å lägga sig. Det är ju så att man numera har ett jobb att sköta. IGEN.


Tjingelonkan

Av Emma - 9 januari 2008 12:33

Man bara måste läsa detta. Det är så ironiskt så det finns inte. Anine Bing, jag var så avundsjuk på dig en gång i tiden. Men hur tänkte egentligen dendär Anders. Anders Svensson, jag är glad att du gått vidare.

Nu är Anine bara konstigt knäpp. Man behöver inte måla en tavla för att man ska bevisa att alla får ligga med vem man vill. UH!


meningen längst ner på tavlan, "not only horny men", kan vara det onödigste någon skrivit i världshistorien.


Av Emma - 8 januari 2008 11:00

Dethär går fort. jävligt fort. Hittills iår har jag jobbat, blivit sjukskriven, anmält mig arbetslös, fått nytt vikariat fast på KSS, fått ett kusinbarn till. Eira. Du ska känna dig välkommen in i släkten, sötnos!


Inte nog med det har jag köpt en ny soffa, sålt möbler på blocket och umgåts med Sara. Det är saker som inte händer varendaste dag, direkt.


Nu väntar jag på att möbelgubben ska komma. Antingen blir det både bokhyllorna OCH soffan, eller bara bokhyllorna. Cash blir det i vilket fall.


Fyfan vilken vröltråkig blogg. Johannes, kom tillbaka.

Av Emma - 3 januari 2008 22:56

Idag är hela kroppen fylld med vemod. Det är mycket som känns stort. Det är många stora saker som händer i livet. 2008 känns som ett ganska händelserikt år.


Jag har dessutom blivit kär i en radiolåt. Jag vet att det känns ganska töntigt. Jag är ingen radiolyssnare. Men det blir en del radio på jobbet, jag erkänner. Och Jessys Dancing in the dark är snudd på magisk.


can we try again

to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny



Osedvanligt substantiell galimatias, mina vänner. Det är bara att lyssa och njuta, eller inte njuta. Lyssna och bli berörd, texten talar till oss alla.

Av Emma - 1 januari 2008 17:46

Jag kommer alltid minnas 2007 som ett jävla gött år. 2007 var året då jag bestämde mig för att ångra mig. Alla har väl hört det nittio gånger minst, men jag pallade inte att plugga. Inte en centimeter till ville jag läsa. Därför sket jag i det. Efter att, i stort sett, skolkat från både skolan och livet i ett halvår så flyttade jag hem. Hem till Skövde, fotbollen, barndomskompisar och jobbet. Bort från vännerna, Halmstad, värmen, gemenskapen och... Livet? Nej. Flytten blev inte bara lyckad. Men nu såhär i efterhand finns det inte ett skit jag ångrar. Mer än att jag inte bor kvar så jag kan träffa mina halmstadsvänner oftare.


Det var vintern/våren 2007 alla känslor tog mig med storm. Johan-stormen var värst. De flesta svenskar på västkusten pratade om Per. Stormen, alltså. Fyfan, Per drog av takpannorna på mitt hus, och på alla hus på Bolmensgatan, man fick inte ens gå till Hemköp och köpa godis på kvällen. I mitt liv var Johan den allra värsta slags storm. Jag vet inte hur många gånger jag har kvävt mina tårar, och jag vet absolut inte hur många tårar det är som lyckats sippra ut i alla fall. Jag vet inte hur många gånger Evelina varit den bästa vännen i hela världen, men jag har lärt mig att man måste rida ut alla stormar. Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Och det finns ingen som helst logik i att falla för någon så snabbt.


2007 var året då Elisabeth Salo blev den som kom att betyda mest för min personliga utveckling. Nu såhär i efterhand vet jag inte vad jag skulle gjort om inte jag träffat dig. Bitchiga Bettan och Envisa Emma blev kompisar. Har ni hört nåt så urbota dumt? Bettan har fått en egen themesong iår, och varje gång jag hör den kommer det en liten tår. "Baby if you strip, you can get a tip, ´cuz i like you just the way you are" Bettan, du kom, du sågs och du strippade. Och alla är okej som dom är. Det är sånt som kallas äkta kärlek.


2007 blev planeringens år. Sjukt många timmar till nåt som blev så jävla GREAT! Året blev även nåt slags rekord i antal halsflussar. 2008 ska bli året då halsmandlarna ska opereras bort. Mer om operationen nästa år.


2007 blev året då jag helt otippat gjorde handbollscomeback i HK Drott med "Brrruschaan" Emma och Bengan. Jag var ingen aktiv handbollsspelare, men JÄVLAR va kul det va när jag väl va där.


Sommaren 2007 skulle bli den bästa sommaren på länge. Jag skulle bara glassa, jobba halvtid och njuta av att jag äntligen var ledig. Sommaren blev skit, jag jobbade halvt ihjäl mig och började dejta grisarna på Smedsgården. Sen kom Petter hem från Australien. Då blev det tydligen roligt igen. Alltså, det blev kul. Hösten var tillochmed rolig. Allt va roligt. Som att komponera egna glassorter som man ville skulle finnas i glasskylen. Min skulle heta Cream Dick och det skulle vara en gräddglass med varm kolasås inuti. Plasten runt glassen skulle vara av genomskinlig modell och i latex, gärna med nån äcklig gegga som luktade päron utanpå. 2007 blev också nåt slags år med rekordmånga ångest-dagar. Ångest har aldrig varit min grej, men det har tydligen vart så att man haft det. Speciellt efter dendär natten när jag gick hem från tysken. Jag säger inte vad han heter, för det låter som en gammal gympalärare. Och det va därför jag gick hem. Det spelar ingen roll hur snygg man är, ingen skulle gå hem med mig om jag hette Inga heller. Det har jag också lärt mig; Döp inte barnen konstigt.


Av 2007 har jag lärt mig att jag inte tycker det är det minsta roligt när killar spelar svåra. Såntdär är bara jobbigt, för jag har inte tålamod nog att vänta.


Det gångna året kom att bli ett av de bästa i mitt liv, trots att jag va singel, fast jag inte skulle vart det.


Tillsist så har 2007 gjort att 2008 blir golfens år. FYJÄVLAR vad det ska spelas golf. Och, ja, fotbollsskorna läggs väl kanske på nån välbekant hylla.



Dethär året har jag inte ett enda löfte. Mer än att jag ska köpa mig en säng innan sommaren och få ett ordentligt hcp.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards