Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Jag skulle inte banga...

Av Emma - 22 januari 2008 23:55

Kan ni tänka er. Fyfarao va många gånger jag önskat att det var Alexander Skarsgård som stod sådär snyggt och va absolut vrålsexig och bara väntade på mig. Oddsen att det kommer vara just Alexander Skarsgård som står där är ju fan minimala. Sista scenen i Vingar av Glas kommer nog alltid att vara nån slags drömscenario.


Men OM. Vad skulle man göra? Jag skulle nog dött en smula, sen skulle jag önskat att jag var Sara Sommerfeldt. Och henne blir jag ju aldrig. Man får nog vara nöjd med det liv man lever. Fast ändå, någonstans, finns det ju en gnutta hopp.


Han verkar förövrigt vara singel. Jag säger PAX.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Svea

18 februari 2008 23:51

Ja, nog är han heeet alltid. Skulle bott i sthlm bara så man hade kunnat "råka" stöta på honom emellanåt. haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se