Direktlänk till inlägg 17 december 2007

Det är tyst och tomt

Av Emma - 17 december 2007 22:07

Jag saknar dig redan, Jojje. Bloggläsandet kommer numera gå tio minuter fortare, och man kommer vara 17 skratt fattigare. MINST. Du, och enbart du, ska ta och läsa dethär


Jag säger bara som Timo. Don't let the devil ruin it all.


Och, nu till det viktigaste. Vill du spy galla på nåt annat, att Eifeltornet är snett, att fransoser är rödvinspimplande baguetteryckare eller att flygplan är jävligt överskattade så är det bara att maila. Jag kommer läsa, njuta, antagligen hålla med, och förstå den flödande ironin. Sen kommer jag komma med ett svar, ett svar som bara du förstår. Jag komemr skriva 5 enkla ord, alla kan dom, men alla kan kanske inte sätta dom i samma mening. Men alla kan dom. Fem enkla ord; Du är dum i huvudet.

Och jag kommer mena det. Varenda ett av orden.

 

Men nu har just de fem orden fått en helt ny innebörd. Nu tror jag snart på riktigt att det är dum i huvudet du är. Gör inte såhär mot dig själv. Får man inte skriva om vad man vill så är det inte roligt att skriva alls, jag vet. Men du älskar att skriva.

Du älskar det, och en sak som det kan man faktiskt bara älska.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se