Direktlänk till inlägg 11 december 2007

The staring contest

Av Emma - 11 december 2007 11:46

Ooh, det är mycket nu, alltså. Det är vekrligen illmycket. Idag Lucia på jobbet. Pallar man? Det är väl kanske inte lika illa som Magnus Betnér tycker, men snudd på.


Snart är det jul också. Jag menar den riktiga julen, Julafton alltså. Jag har så sjukt svårt att förstå folk som tycker det är stressig och hypat. Det är ju mysigt. Kanske inte jättemysigt att julskyltningen börjar i november, men det är mysigt med Jul. Folk klagar alldeles för mycket. Det jag tycker är värst angående julen är att det har blivit ett kommersiellt jippo, precis som Alla hjärtans dag. Man har frångått sin sak, men jag tänker tamigtusan aldrig fira jul för att Jesus föddes. Jag firar jul för att jag gjort det varje år i hela mitt liv, sen är jag tacksam att Jesus föddes så att man får träffa hela släkten några gånger om året. Det va schyst.


Nåt annat som är scysst är youtube. Man kan bara älska det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se